Boetiek Vincent

Net zoals bij voeding is er de dag van vandaag een grote nood aan kwaliteitsvolle én betaalbare kledij. Verder is het erg schrijnend om zien hoeveel waardevolle kledij er in de vuilbakken verdwijnt. Vandaar dat Vzw SIVI gekozen heeft voor het openen van een 2de handskledingwinkel. De winkel is een winsituatie voor onze bezoekers, het milieu en onze eigen werking! 


Wat?

De kledingwinkel van vzw SIVI richt zich naar iedereen die op zoek is naar mooie en betaalbare kledijIedereen is welkom in de winkel. Per kledingstuk vragen we een kleine bijdrage die ons helpt onze werking verder uit te bouwen. We hebben een aanbod voor mannen, vrouwen en kinderen. Je vindt er ook huishoudlinnen. Het aanbod vernieuwt geregeld, dus spring geregeld eens binnen!
Heb je zelf mooie kleren die in goede staat zijn en die je zelf niet meer nodig hebt? Dan kan je deze tijdens de openinguren in onze winkel afgeven. We zijn er zeker van dat ze bij iemand anders goed terecht zullen komen!

Waarom?

  • Omdat betaalbare kledij de dag van vandaag een must is!
  • Omdat er in onze consumptiemaatschappij veel te vaak erg mooie en bruikbare spullen zo maar in de vuilbak belanden. Via onze winkel helpen we ook het milieu een handje!
  • Omdat de opbrengsten van de 2de handskledingwinkel de overige werking van vzw SIVI mee financiert! Solidariteit staat dan ook hier voorop

Wanneer?

Woensdag en vrijdag van 14u tot 17u

Waar?

Jos Verdegemstraat 19 
9040 Sint-Amandsberg